Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی آبی ها که دیگر از سوالات در خصوص توهین های نژادپرستانه تعدادی از هواداران چلسی خسته شده، به گفتن یک جمله در پاسخ چنین سوالاتی بسنده کرد.

طرفداری- در چارچوب آخرین دیدار از بازی های مرحله گروهی لیگ اروپا در گروه L، تیم های مول ویدی و چلسی از ساعت 21:25 امروز (پنج شنبه) به مصاف هم خواهند رفت. صعود چلسی به عنوان تیم صدرنشین گروه قطعی شده و این بازی بیشتر برای جوانان این تیم حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کنفرانس خبری قبل از بازی، مائوریتزیو ساری در خصوص مسائل مختلفی مانند توهین های نژادپرستانه به رحیم استرلینگ، بازی دادن به هودسون اودوی، احتمال انتقال گری کیهیل به آرسنال و ... صحبت کرده که در ادامه آن ها را مرور خواهیم کرد.

به گزارش Football London، ساری در خصوص توهین های نژادپرستانه علیه رحیم استرلینگ در جریان بازی منچسترسیتی مقابل چلسی اظهار داشت:

باید بگویم که هرگونه تبعیض قائل شدنی را محکوم می کنم و به همین نیز بسنده می کنم زیرا در خصوص رفتار آن هواداران، تحقیقاتی در جریان است.

- هازارد گفته بود هوادارانی که توهین های نژادپرستانه می کنند باید از حضور در ورزشگاه ها محروم شوند. آیا با او موافقید؟

از این صحبت های هازارد رضایت دارم. به گمانم باشگاه 4 هوادار را محروم کرده بنابراین نظر من، باشگاه و ادن هازارد در این خصوص یکسان است.

- اکنون روی رفتار هواداران چلسی زوم شده است. آیا آن دسته از طرفداران تیم که به بوداپست سفر می کنند باید خیلی مراقب رفتارشان باشند؟

دوست دارم در خصوص مسابقه صحبت کنم. می توانم تمامی این سوالات را مانند اولین سوالی که مطرح کردید جواب بدهم. رفتار آن چند هوادار، زننده بود و شما نیز عقیده باشگاه و من را در این خصوص می دانید اما اکنون باید راه مان را ادامه دهیم و آن اتفاق را پشت سر بگذاریم. بگذارید در خصوص بازی بگویم. آماده سازی تیم برای این بازی بسیار سخت بوده چرا که (به دلیل تشریفاتی بودن بازی) هدف مشخصی نداریم.

- آیا کالوم هودسون اودوی فرصت بازی بیشتری در تیم اصلی نصیبش خواهد شد؟

شاید او فردا به میدان برود اما در این لحظه چیزی نمی دانم. هودسون اودوی 18 سال دارد و آمپادو نیز همینطور. شاید آمپادو نیز به دلیل مصدومیت کیهیل فردا بازی کند. در خصوص این که این بازیکنان در لیگ برتر بازی کنند مطمئن نیستم. بعید می دانم باشگاه های منچسترسیتی، منچستریونایتد و سایر باشگاه های بزرگ بازیکنانیی 18 ساله در ترکیب شان داشته باشند که دقایق زیادی بازی کنند. چنین چیزی نشان می دهد بازی کردن در این سطح سخت است اما امیدوارم در آینده شانس بازی در تیم اصلی نصیب آمپادو و کالوم شود؛ همه چیز به عملکرد خود آن ها بستگی دارد.

- آیا اجازه می دهید گری کیهیل به آرسنال بپیوندد؟

برای گری احترام زیادی قائلم زیرا او تمامی جام ها را در چلسی فتح کرده است. در هر روز کارم باید برای انتخاب بازیکنان تصمیم گیری کنم اما نیمکت نشین کردن کیهیل، تصمیم آسانی نبوده است. احتمالا او بهترین مدافع تیم از لحاظ دفاع کردن درون محوطه جریمه باشد اما سبک بازی ما طوری است که مدافعان حدود 100 تا 110 بار در هر بازی توپ نصیب شان می شود بنابراین به مدافعانی تکنیکی نیاز دارم.

تصمیم گیری در این خصوص به من مربوط نمی شود و باید نظر خود او و باشگاه را دانست. وی آخرین سال از قرارداد کنونی اش با چلسی را سپری می کند و باید در خصوص تمدید آن یا امضای قراردادی جدید با باشگاهی دیگر، تصمیم بگیرد. همانطور که می دانید، باشگاه به بازیکنان بالای سی سال معمولا قرارداد یک ساله پیشنهاد می دهد و اگر کیهیل پیشنهادی سه ساله از سایر باشگاه ها دریافت کرده باشد، می تواند در آن خصوص تصمیم گیری کند و چیزی به نظر من بستگی ندارد.

- وضعیت تیم در آستانه تقابل با مول ویدی در لیگ اروپا:

بازی قبلی خیلی سخت بود چرا که منچسترسیتی به خوبی دفاع می کرد و ما نیز به سختی توانستیم گلزنی کنیم. احتمالا فردا دیدار متفاوتی را شاهد باشیم زیرا حریف مان برای صعود به دور بعد مبارزه خواهد کرد. آن ها به کسب پیروزی نیاز دارند.

نمی دانم چه بازیکنانی را در ترکیب ابتدایی قرار خواهم داد. می توانم بگویم بازیکنانی که طی شش روز اخیر، سه بار بازی کرده اند، استراحت خواهد کرد؛ چنین چیزی در خصوص کپا، رودیگر، آزپیلیکوئتا، کانته و هازارد صدق می کند. کواچیچ، کیهیل و موزس نیز مصدوم اند.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۶۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!

نگار علی- تنها چند ماه تا دو ساله شدن فیلترینگ در ایران فاصله است. البته فیلترینگ در ابعادی گسترده که از واتساپ گرفته تا اینستاگرام و گوگل‌پلی را گردن زد؛ پیش از آن نیز بودند پلتفرم‌هایی که در بازه‌های زمانی قبل‌تر فیلتر شده بودند، از میان آن‌ها می‌توان به توییتر، تلگرام و یوتیوب اشاره کرد، گویا موتور فیلترینگ در ایران به سرعت تولید پلتفرم‌های جدید، در حال کار است و یکی پس از دیگری به سینه آن‌ها دست رد می‌زند.

کوچ اجباری کاربران ایرانی

کاربران ایرانی همواره به‌اجبار در حال کوچ بودند؛ کوچ از لاین به وایبر، از وایبر به تلگرام، از تلگرام به واتساپ و حالا از واتساپ به پلتفرم‌های بومی. گفتنی است که در برهه‌ای از زمان و پس از فیلتر شدن پیام‌رسان تلگرام در ایران کاربران ایرانی به سمت اپلیکیشن‌هایی مانند تلگرام طلایی، هاتگرام و ویسپی نیز کوچ کردند که باعث شد برای مثال تلگرام طلایی بیش از ۳۰ میلیون کاربر را در مدت کوتاهی جذب کند.

آنچه از این کوچ اجباری نصیب کاربران شده است اما از دست دادن کسب‌وکار خود با هر فیلترینگ بوده است؛ در مهرماه سال ۱۴۰۱ بلافاصله پس از گذشت یک ماه از فیلترینگ، گزارشی از شرکت پادرو که در حوزه کسب‌وکارهای آنلاین فعالیت می‌کند، منتشر شد؛ در این گزارش آمده بود که در کشور یک‌میلیون شغل مستقیم و معاش ۹ میلیون نفر از کسب‌وکارهای موجود در اینستاگرام متأثر می‌شود که هم‌زمان با فیلترینگ در شهریور، ۸۵ تا صد درصد از فروش فروشگاه‌ها افت کرد».

از طرف دیگر انجمن تجارت الکترونیک ایران نیز در دومین گزارش خود به فیلترینگ به‌عنوان مانعی برای توسعه کسب‌وکار کارآفرینان ایرانی اشاره کرد؛ در این گزارش آمده است که نیمی از فعالان کسب‌وکارهای اینترنتی به مهاجرت فکر می‌کنند و بدون فیلترشکن، استفاده از اینترنت برای ایرانی‌ها ممکن نیست و این سیاست اشتباه حتی هزینه سنگینی بر روی دوش اپراتورها برای ارائه اینترنت گذاشته است.

با وجود آنکه این سیاست اشتباه تاکنون کاربران ایرانی، فعالان حوزه کسب‌وکار و پیکره کم‌جان اقتصاد ایران را مورد هدف قرار داده اما همچنان پرقدرت در حال اجرا است. خبرآنلاین در گفت‌وگویی که با کامبیز نوروزی، حقوقدان، داشته است، به بررسی ابعاد حقوقی فیلترینگ پرداخته است:

فیلترینگ در نظام حقوقی ایران غیرقانونی است

کامبیز نوروزی، حقوقدان، در گفت‌وگو با خبرآنلاین گفت: «قوانین ما در این بخش ناقص است اما از نظر حقوقی این موضوع غیرقابل‌بررسی نیست؛ چه از نظر حقوقی و چه از نظر فقهی، اصل بر آزادی است. در فقه اصلی وجود دارد به نام اصل اباحه، به این معنا که هر آن چیزی که ممنوع نشده باشد، مجاز است. کسب‌وکارهای مشروع و قانونی مجاز هستند و کسب‌وکارهایی که موضوع کار آن‌ها مشروع و قانونی نیست، مانند خریدوفروش مواد مخدر، خریدوفروش اسلحه گرم و یا تجارت سکس طبق قوانین ایران مجاز نیستند، چراکه کالا و خدمات غیرقانونی است.»

او در ادامه گفت: «افرادی که کسب‌وکاری را با خدمات و کالاهای مجاز راه می‌اندازند، هیچ ممنوعیت قانونی برای فعالیت ندارند؛ درنتیجه صاحبان کسب‌وکار درصورتی‌که این کسب‌وکارها در محیط آنلاین اداره می‌شوند، حق دارند که به فعالیت خود ادامه دهند؛ ممانعت در روند کار این کسب‌وکارها از طرق مختلف مانند فیلترینگ، تضییع حق این افراد است، به‌خصوص که فیلترینگ در نظام حقوقی ایران غیرقانونی است و تمام اقداماتی که تا به امروز برای فیلترینگ انجام گرفته است نیز، غیرقانونی است و هیچ قانونی وجود ندارد که اجازه فیلترینگ را صادر کرده باشد.»

شورای عالی فضای مجازی و کمیته تشخیص مصادیق مجرمانه هیچ‌یک پایه‌های قانونی ندارند

این حقوقدان در ادامه گفت: « تنها چیزی که می‌تواند اختیاری را به دولت و نهادهای حاکمیتی بدهد، قانون است. هیچ‌چیزی غیر از قانون اجازه نمی‌دهد، حقوق مشروع ملت سلب شود. در حوزه اینترنت نیز به همین شکل است؛ در مسئله اینترنت بسیاری از رفتارهایی که اتفاق می‌افتد، غیرقانونی است. شورای عالی فضای مجازی و یا کمیته تشخیص مصادیق مجرمانه هیچ‌یک پایه‌های قانونی ندارند اما محیط اینترنت را با محدودیت‌های گسترده‌ای مواجه کردند.»

طرحی برای تبعیض ناروا در فضای آنلاین

درحالی‌که فیلترینگ در ابعاد گسترده، روزی قشر عظیمی از مردم را هدف قرار داده است اما هم‌زمان طرح اینترنت طبقاتی و تخصیص اینترنت آزاد به اقشار خاصی از جامعه در حال جریان است؛ نوروزی در ادامه در واکنش به این موضوع گفت: «این اقدام تبعیض ناروا است؛ عده‌ای بدون فیلترینگ به شکل نامحدود به اینترنت دسترسی داشته باشند و اکثریت مردم محروم از حق اساسی باشند، یک تبعیض ناروا است که از این قبیل تبعیض‌ها کم نداریم و یک نوع رانت است که به دلیل نزدیکی به قدرت به عده‌ای داده شده است و اکثریت مردم از آن حق محروم هستند و تبعیض ناروا نیز همواره نامشروع است.»

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900787

دیگر خبرها

  • خلاصه بازی چلسی 2-0 تاتنهام (لیگ برتر انگلیس 2023/24)
  • کنایه پوستکوگلو به آرسنال: ما اینطور بازی نمی‌کنیم
  • شهرداری و دولت اختلافی در زمینه اجرای مونوریل قم ندارند
  • پوچتینو: من هم با پوستکوعلو به سوئد می روم
  • تاکید آیت الله لائینی بر گره‌گشایی از زندگی کارگران
  • نیوزلند در حال بررسی پیوستن به پیمان «آکوس» است
  • ماهر در ساکت کردن منتقدان؛ کای هاورتس به رکورد الکسیس سانچز رسید
  • آرسنال باید به این ستاره افتخار کند
  • شاگرد و استاد رند | تعقیب و گریز برای صدرنشینی
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!